Google+ Star Games - Military Shop

www.pe.ucoz.ro

Share

PUR
Read first
.
Get our toolbar!
Our toolbar contains hidden pages important for accessing them every day.
.

ATENTIE = ACESTE PRODUSE SUNT ADEVARATE , NU SUNT ITEME IN JOCUL CS:GO

Au trecut 13 ani de la apariţia primei versiuni a jocului Counter-Strike, pe atunci doar un mod de Half-Life, iar popularitatea acestei serii este încă la nivel de top.
Chiar în momentul scrierii acestui paragraf, sistemul de distribuţie de jocuri Steam raportează că aproximativ 100.000 de oameni se joacă titluri din seria Counter-Strike, în timp ce un număr de 40.000 de utilizatori se află în jocuri din seria Call of Duty.

 

Pentru cei ce nu sunt familiarizaţi cu seria, până la momentul apariţiei lui CS: GO existau două versiuni importante de Counter-Strike: versiunea 1.6 (lansată în 2003) şi versiunea Source (2004).

Principala diferenţă dintre ele este motorul grafic, cel din Counter-Strike: Source fiind superior.

Counter-Strike: Global Offensive este însă cel de-al treilea mare pas al seriei.

El este rezultatul unei evoluţii atipice a unui proiect pe care producătorii de la Valve şi Hidden Path au dorit să-l realizeze: o simplă portare a lui CS: Source pe console.

Proiectul CS: GO a luat în final forma unui nou joc din serie şi a fost lansat la finalul lui August pe PC, Mac, PS3 şi Xbox 360.

Impresiile pe care vi le voi împărtăşi în continuare se bazează strict pe varianta de PC a jocului.

Încă de la prima accesare a jocului Counter-Strike: Global Offensive, design-ul, conţinutul şi structura interfeţei-meniu oferă impresia unui joc matur, rafinat, conceput pentru a-i dărui jucătorului o experienţă cât mai satisfăcătoare.

Ştiu, este destul de greu de conceput faptul că un titlu din seria Counter-Strike poate fi alăturat unor concepte precum "matur" sau "rafinat", însă nu îţi trebuie mai mult de trei minute de acces la joc pentru a înţelege noul ton prin care bătrânul "Cantăr" doreşte să capteze atenţia.

Dar cati dintre noi cu adevărat vrea să aibă măcar un cuțit exact ca în jocul Counter-Strike: Global Offensive?

Va oferim o gama larga de produse originale la Military Shrop in Romania ca acestea :
 


La Military Shop Romania, ne propunem să fim diferiţi.

 

Viziunea noastră este să devenim cel mai profesionist şi de încredere furnizor de echipamente si servicii pentru petrecerea timpului liber, un promotor al parteneriatelor pe termen lung, care pune oamenii si pasiunile lor pe primul plan.

Misiune: Să oferim oamenilor şi companiilor resursele necesare pentru a-şi trăi pasiunile.

Reuşim să facem acest lucru prin:

Durabilitate – ne planificăm acţiunile pe termen lung, transformând pasiunile şi aspiraţiile oamenilor în motorul dezvoltării noastre;

Parteneriat - lucrăm întotdeauna în parteneriat cu clienţii, angajaţii şi colaboratorii noştri;

Respect şi Integritate – nu facem niciun compromis când vine vorba de standardele noastre şi comunicăm întotdeauna deschis şi onest;

Proximitate – suntem întotdeauna acolo unde/când este nevoie de noi – online – la un click distanţă ;

Inovaţie – suntem mereu orientaţi spre progres; nu mergem pe drumul stabilit de alţii, ci descoperim noi pasiuni împreună.

ENTER


Event started !
Utile
Pe UcoZ

Info

publicitate online

EasyHits4U.com - Your Free Traffic Exchange - 1:1 Exchange Ratio, 5-Tier Referral Program. FREE Advertising!


Copyright MyCorp © 2017